Patty Brard onthult dat ze gaat stoppen met televisie

Deze week sneed Patty Brard in haar Weekend-column een persoonlijk onderwerp aan. Haar werk. Met een contract dat bijna...

Lees ook

Deze week sneed Patty Brard in haar Weekend-column een persoonlijk onderwerp aan. Haar werk. Met een contract dat bijna afloopt (en naar eigen zeggen waarschijnlijk niet verlengd wordt) kijkt La Brard alvast naar de toekomst.

“In september loopt mijn televisiecontract af, na 10 jaar SBS. En laten we eerlijk wezen, als vrouw van 61 heb ik natuurlijk een bak ervaring, maar is volgens sommigen het frisse en fruitige er natuurlijk allang vanaf! En maat 36 blijkt toch altijd belangrijker dan ervaring en bagage. De kans dat dat contract nog verlengd wordt, is daarom niet echt groot. Nou wil ik niet op de zaken vooruitlopen, maar ik ben een vrouw die veel heeft meegemaakt en daardoor ben ik iemand geworden die de touwtjes graag strak in handen houdt,” begint Patty haar column.

Het betekent echter niet dat ze achter de geraniums gaat zitten, want daar heeft ze een bloedhekel aan. “Verder heb ik een beetje een hekel aan collega’s die denken dat aan een televisiecarrière geen einde komt en die op latere leeftijd constant teruggrijpen naar een mogelijkheid weer iets (niets vernieuwends) op televisie te mogen doen, vooral als er geldgebrek is. Op een dag houdt het gewoon op.”

Plannen voor de toekomst heeft ze al. Haar corrigerende ondergoed lijn was een daverend succes op de Huishoudbeurs en ze komt met een eigen winkel op Ibiza. To be continued?

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook