Prins Harry belachelijk gemaakt om de volgende reden

Prins Harry heeft de poppen aan het dansen: zijn vrienden komen niet meer bij nu hij zijn borst zou waxen voor zijn glam...

Lees ook

Prins Harry heeft de poppen aan het dansen: zijn vrienden komen niet meer bij nu hij zijn borst zou waxen voor zijn glamoureuze vriendin Meghan Markle. En dat zorgt ervoor dat hij het mikpunt is van al hun grappen.

Hairy Harry is niet meer nu Meghan sinds een jaar aan zijn zijde staat. Meghan heeft toch een andere levensstijl dan bijvoorbeeld zijn Britse ex-vriendinnen of de klassieke Duchess Kate. Dat lijkt er nu voor te zorgen dat hij zijn beautyroutine steeds serieuzer neemt en dat hij zelfs wat Amerikaanser wordt. Precies wat bij zijn vrienden op hun lachspieren werkt, want Harry die zijn borst waxt? Dat hadden ze nog niet meegemaakt.

Zij beweren dat Harry met zijn gladde borst indruk wil maken op zijn beau. Ze denken allemaal dat hij er op zijn ‘shiny’ best uit wil zien voor Meghan en de grappen houden niet op. “Zijn borst ziet eruit als iets wat je in Baywatch zou zien, maar dan zonder het bruine kleurtje.” Wat een Amerikaanse vriendin wel niet teweegbrengt! 

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron

Laatste nieuws

Zie ook