Zien: Ruth Jacott (56) is 12 kilo afgevallen

Ruth Jacott staat momenteel in het theater met de solovoorstelling 'Ruth'. Een aanleiding voor de diva om in shape te ko...

Ruth Jacott staat momenteel in het theater met de solovoorstelling ‘Ruth’. Een aanleiding voor de diva om in shape te komen. En dat is gelukt! Ruth is twaalf kilo kwijtgeraakt in slechts acht maanden tijd. 

De 56-jarige glamourpoes zit lekker in haar vel nu ze is afgevallen. “Als ik dat niet had gedaan, had ik me nu doodongelukkig gevoeld, dat weet ik zeker. En als ik niet happy ben, straal ik dat uit en dat wil ik niet,” zegt Ruth in de nieuwe Beau Monde. 

Het geheim van de zangeres? “Ik voel me geweldig dankzij vier keer per week trainen. Heb ik vandaag te veel gesnoept, dan ren ik morgen een extra rondje,” zegt Ruth. Als ze een ding mocht veranderen, dan zou dat haar taille zijn. “Die mag nog iets slanker, maar als dat niet gebeurt is het ook goed.” 

Een stap verder zou Ruth niet gaan voor haar figuur. “Nee, ik overweeg geen liposuctie om mijn taille te perfectioneren. Op de natuurlijke manier is altijd mooier,” aldus de diva. 

De rest van het interview lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels! Bestel de editie hier.

Lees ook:

Openingsbeeld: ANP
Beeld: Tarone Rachamim

Laatste nieuws