Roxeanne Hazes openhartig over eerste ontmoeting met neefje André

Roxeanne Hazes heeft geen ruzie met haar broertje André, maar er is op dit moment geen contact. De diva heef...

Lees ook

Roxeanne Hazes heeft geen ruzie met haar broertje André, maar er is op dit moment geen contact. De diva heeft haar neefje André daarom nog nooit gezien. Binnenkort staat Roxeanne wellicht – voor het eerst – oog in oog met haar neefje: “Dat zou ongetwijfeld heel pijnlijk zijn”. 

Roxeanne en André zien elkaar privé niet, maar er staat wel een gezamenlijk concert gepland. “We zullen elkaar niet ontlopen op het podium,” zegt de brunette in de nieuwe Beau Monde. “Het publiek zal niets van onze verstoorde relatie meekrijgen.” 

De band met haar broer zal geen problemen opleveren, maar toch kan er een moeilijk moment ontstaan. Er is een kans dat ze haar neefje André voor het eerst ziet tijdens het concert. “Als ik heel eerlijk ben, zie ik tegen dat moment op. Niet om mijn neefje te zien – dolgraag juist – maar het lijkt me lastig als daar veel andere mensen omheen staan.”

Toch denkt de glamourpoes niet dat het een ding zal worden. “Ik ken Dré. Hij is een goed mens. Hij zou mijn moeder en mij geen extra pijn willen doen door er daar een speciaal moment van te maken,” aldus Roxeanne. 

De rest van het interview lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels! Bestel de editie hier.

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook