Butler prinses Diana: “Zij was de enige die mijn geheim wist”

Prinses Diana's butler en goede vriend Paul Burrell liep jarenlang met een groot geheim rond. De prinses was de enige aa...

Lees ook

Prinses Diana’s butler en goede vriend Paul Burrell liep jarenlang met een groot geheim rond. De prinses was de enige aan wie hij het geheim durfde toevertrouwen. 

Paul was 32 jaar getrouwd met Maria. Al die tijd hield hij iets verborgen voor zijn vrouw. Paul is homoseksueel. Diana’s voormalige butler komt negen maanden na het stranden van zijn huwelijk uit de kast. Hij valt op mannen en is smoorverliefd op zijn nieuwe vriend Graham Cooper, die werkt als advocaat. 

“Pauls vrienden en familie weten van zijn seksualiteit, maar het was lange tijd een groot geheim,” zegt een bron tegen The Sun. “Hij heeft het wel met Diana gedeeld toen hij voor haar werkte, omdat ze zo close waren. In die tijd was zij de enige vrouw aan wie hij het durfde te vertellen.”

Diana’s voormalige butler heeft nog meer nieuws. Paul weet zeker dat hij de ware heeft ontmoet en gaat trouwen met zijn kersverse vriend! De bruiloft zal binnenkort plaatsvinden. Ex-vrouw Maria en hun twee zoons, Alexander en Nicholas, zullen ook bij de bruiloft zijn. 

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook