Kaching! Dit is de duurste winkel van Nederland

Schoenen van krokodillenleer en tassen van een ton. In Karmaloog vind je enkel peperdure items van de beste kwaliteit. D...

Lees ook

Schoenen van krokodillenleer en tassen van een ton. In Karmaloog vind je enkel peperdure items van de beste kwaliteit. De luxueuze winkel opende een maand geleden en mag zichzelf de duurste winkel van Nederland noemen. 

Als de bankrekening het toelaat kun je terecht in de chique P.C. Hooftstraat te Amsterdam. De nieuwste aanwinst in de straat is Karmaloog. Chanel is er niets bij; krokodillenleren schoenen van 38.000 euro en een phytonleren jas vanaf 120.000 euro pronken in de etalage. Eigenaren Nezir Yozgat en Racho Bajadjan hadden dezelfde droom: het meest exclusieve en dure kledingmerk van de wereld opzetten. En dat is gelukt. 

Bij het merk hoef je niet bang te zijn dat er iemand met hetzelfde exemplaar rondloopt. En als er iemand wel een soortgelijk item bezit dan ben je in goed gezelschap. Hollywoodsterren, voetballers, vechtsporters, dj’s en rijke Russen lopen de luxe winkel binnen. Hun wensen sluiten precies aan op het aanbod van Karmaloog: exclusiviteit. Topmodel Rosie Huntington-Whiteley is al gespot met een tas van Karmaloog. 

Mocht je minder budget hebben, het goedkoopste item in de winkel zijn sneakers van 380 euro. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron

Laatste nieuws

Zie ook