Roy Donders is maandenlang geterroriseerd

Roy Donders is maandenlang geterroriseerd door een van zijn buren. De Stylist uit het Zuiden besloot gisteren het heft i...

Lees ook

Roy Donders is maandenlang geterroriseerd door een van zijn buren. De Stylist uit het Zuiden besloot gisteren het heft in eigen hand te nemen en haalde verhaal bij de terroriserende buurvrouw.  

Roy werd lange tijd belachelijk gemaakt en kreeg zelfs doodsbedreigingen via een nep-account op Facebook. De BN’er had een vermoeden wie er achter de pesterijen en bedreigingen zat. Dit weekend was de maat vol en besloot hij samen met zijn vriend Marvin de buurvrouw te confronteren. De buurvrouw ontkende in alle toonaarden.

Er ontstond een heftige discussie, waarna de politie is ingeschakeld. De buurvrouw is volgens de politie erg geschrokken. Of zij daadwerkelijk achter de pesterijen zit is niet duidelijk, omdat er geen bewijs is. Toch is het volgens Roy opvallend dat het nep-account is verwijderd na de confrontatie. De stylist heeft het tafereel vastgelegd in een video en daarop is te zien dat het er heftig aan toe ging. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook