Breaking: Romy Monteiro (24) ten huwelijk gevraagd

Musicalster Romy Monteiro mag dan wel 24 jaar jong zijn, haar grote liefde lijkt ze al gevonden te hebben. Ze is inmidde...

Lees ook

Musicalster Romy Monteiro mag dan wel 24 jaar jong zijn, haar grote liefde lijkt ze al gevonden te hebben. Ze is inmiddels een jaar samen met haar vriend Django en ze weet het zeker: hij is de ware. En dat is wederzijds, want hij is op één knie gegaan voor de knappe schone!

Romy schuift haar liefde voor de marinier niet onder stoelen of banken en het feit dat ze ‘ja, ja, jaaaa’ zegt op zijn aanzoek, betekent dat ze niet kan wachten om Django haar man te noemen. Hoewel ze duidelijk aangaf dat zij als verliefde tortelduifjes klaar zijn voor de volgende stap (zie video), had de buitenwereld waarschijnlijk nog niet verwacht dat dít de stap zou zijn.

Django vroeg zijn vriendin ten huwelijk nadat hij voor zijn mariniersopleiding een week moest afzien tijdens de zogeheten eindopdracht. Daarna was het zover: dit moest het moment zijn waarop hij het aanzoek zou doen. En het feit dat Romy’s moeder Antje aanwezig was maakt het allemaal nog specialer. Thank God dat er foto’s zijn gemaakt van het moment, want dit mag je toch niet ontgaan?

Koninklijke Marine
Koninklijke Marine

Gefeliciteerd Romy en Django! We kunnen nu al niet wachten op dé jurk en de grote dag.

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook