Hoera! Tori Spelling is bevallen en de baby heeft een prachtige naam

Het is tijd voor glutenvrij beschuit met organic blauwe muisjes, want niemand minder dan Tori Spelling (43) is bevallen...

Lees ook

Het is tijd voor glutenvrij beschuit met organic blauwe muisjes, want niemand minder dan Tori Spelling (43) is bevallen van haar vijfde kindje! Tori en haar man Dean McDermott verwelkomen een jongen.

Het koppel is inmiddels tien jaar samen en nu dus vijf kinderen rijker. Wat zijn ze blij! “We zijn helemaal verliefd op baby Beau. Het is een geschenk en zijn broers en zussen waren dolblij om hem te ontmoeten. Wij zijn dankbaar voor ons grote, gezonde gezin”, laat het koppel weten aan People Magazine

De zwangerschap was in eerste instantie een enorme verrassing, maar daarmee werd hun droom, een grote familie, wel werkelijkheid. En ondanks dat Tori werkt als actrice, auteur én blogger, lijkt ze toch met liefde tijd vrij te maken voor de baby. Het scheelt in ieder geval dat Finn (4), Hattie (5), Stella (8) en Liam (9) al naar school gaan.

Beau – we hadden geen mooiere naam kunnen verzinnen! – is geboren op donderdag 2 maart om 13:48 uur. De kleine man meet 47 centimeter en weegt 2,6 kilo. Een eerste kiekje van de baby zelf is er (helaas!) nog niet, dus voor nu moeten we het even doen met deze foto:

Hier was Tori nog hoogzwanger van baby Beau:

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook