Prins Oscar van Zweden 1 jaar, nieuwe foto’s!

De zoon van kroonprinses Victoria van Zweden is vandaag 1 jaar geworden. En om dat te vieren heeft zijn moeder een nieuw...

Lees ook

De zoon van kroonprinses Victoria van Zweden is vandaag 1 jaar geworden. En om dat te vieren heeft zijn moeder een nieuwe foto van prins Oscar vrijgegeven.

De jarige is nog op vakantie met zijn ouders en zus, Victoria’s eerste werkdag is pas volgende week, op 6 maart. Niet bekend is of het kroonprinselijk gezin alweer terug is in Zweden of nog in Amerika vertoeft. Victoria nam de foto zelf, duidelijk is dat Oscar wat bedachtzamer is dan zijn zus Estelle op die leeftijd, zij had toen al haar inner star ontdekt. Wel lijkt het een heel lief jochie. Onder zijn nieuwe foto eentje van zijn zus rond haar eerste verjaardag.

Prins Oscar is 1 jaar! 

© Kungahuset

Estelle op die leeftijd

© Kungahuset

UPDATE

Oscar heeft zijn verjaardag thuis gevierd in het Haga Paleis, tot vreugde van zijn oma, koningin Silvia. “Zijn ontwikkeling gaat heel snel,” aldus de Zweedse koningin in Expressen. “De ene dag lijkt hij meer op zijn vader, en de andere dag juist weer op zijn moeder.” Silvia vindt het geweldig interessant om te zien hoe de kleine prins zich ontwikkelt. Samen met koning Carl Gustaf heeft ze een mooi cadeau voor Oscar uitgezocht. Tegen Expressen wilde ze niet zeggen wat de prins krijgt. “Maar hij gaat het geweldig vinden,” was het enige dat ze over het presentje kwijt wilde. Om het te vieren zijn er extra foto’s vrijgegeven van de jarige die al (bijna) blijkt te kunnen lopen. Lief! 

© Kungahuset

 

© Kungahuset

 

© Kungahuset

 

Lees ook: 

Openingsbeeld © ANP

Laatste nieuws

Zie ook