‘Hertogin Kate wil niet dat alle aandacht naar haar gaat op Pippa’s bruiloft’

Als zusje van een Britse royal, zijn de ogen vaak niet op jou gericht. Dat is wel een probleem met Pippa Middletons brui...

Lees ook

Als zusje van een Britse royal, zijn de ogen vaak niet op jou gericht. Dat is wel een probleem met Pippa Middletons bruiloft in het vooruitzicht. Daarom heeft hertogin Kate alvast een maatregel genomen. 

Hertogin Kate zou naar verluidt graag voor oppas spelen op de bruiloft van haar zusje Pippa. De vrouw van prins William heeft aangeboden om op de kinderen te passen, omdat ze op deze manier hoopt dat alle aandacht op de bruid gevestigd wordt. Pippa steelde ook de show op de bruiloft van Kate, maar de hertogin wil niet dat andersom gebeurt op Pippa’s grote dag. 

“Kate wil dat haar zus die dag in de schijnwerpers staat en dus zet ze zelf een stapje terug”, vertelt een intieme bron aan The Sun. “Pippa heeft alle kinderen uitgenodigd voor haar trouwfeest en Kate heeft aangeboden om erop te babysitten, inclusief op haar eigen twee kinderen.” De bron weet ook te melden dat prins George en prinses Charlotte geen bloemenjongetje- en meisje worden, omdat Kate ze nog te jong zou vinden. 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron

Laatste nieuws

Zie ook