Zó zien de ouders van koningin Máxima er nu uit

"Mocht het ons gegeven zijn om ooit kinderen te krijgen, hoop ik dat ons toekomstige gezin zo hecht zal zijn als de fami...

Lees ook

“Mocht het ons gegeven zijn om ooit kinderen te krijgen, hoop ik dat ons toekomstige gezin zo hecht zal zijn als de familie van Máxima,” zei Willem-Alexander ooit. Deze prachtige uitspraak van de koning geeft de band tussen Máxima en haar ouders perfect weer. 

Koningin Máxima heeft een zeer hechte band met haar ouders Jorge Zorreguieta en Maria del Carmen Cerruti. De royal is opgegroeid als gewoon burgermeisje in Argentinië. Haar ouders hadden het niet per se breed, maar zorgden ervoor dat hun kinderen niks tekort kwamen. Jorge en Maria hebben het mogelijk gemaakt dat Máxima een goede opleiding kon volgen, en hun kids hadden veel buitenschoolse activiteiten, zoals tennis, muziek, etcetera. Máxima heeft veel te danken aan haar ouders. 

De royal trekt veel op met haar vader, maar is ook dol op haar moeder. Op haar 25ste sloeg Máxima haar vleugels uit en vertrok naar Buenos Aires. Later verhuisde ze naar New York. Máxima is dus wel gewend dat haar ouders niet dicht in de buurt wonen. Het heeft de sterke en hechte band echter niet slechter gemaakt.  

Ondanks de grote afstand tussen koningin Máxima en haar ouders die nog altijd in Argentinië wonen, proberen ze elkaar zo vaak mogelijk te zien. Jorge en Maria waren apetrots op hun dochter toen ze eind vorig jaar op werkbezoek kwam in Argentinië. De twee waren aanwezig bij de toespraak die de koningin hield op de Katholieke Universiteit van Argentinië. “Ik ben heel trots’,’ verklaarde moeder Maria. Na het werkbezoek nam Máxima haar ouders mee naar Nederland.

Zo zien Máxima’s ouders er nu uit: 

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron, bron

Laatste nieuws

Zie ook