Royals veroveren de catwalk bij Dolce & Gabbana

Bij de presentatie van de Fall / Winter 2017 collectie wemelde het op de catwalk van de Engelse lady's bij Dolce & G...

Lees ook

Bij de presentatie van de Fall / Winter 2017 collectie wemelde het op de catwalk van de Engelse lady’s bij Dolce & Gabbana.

Zoals bekend ambiëren heel wat royal popjes uit de eerste divisie van de aristocratie een carrière als model. Lady Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana,is de minst bekende, maar wel de meest succesvolle in de zin dat ze heel breed inzetbaar is en qua bodytype goed past in de trend van wat meer ‘echte vrouwen’ laten zien. Zij mocht dan ook een gouden kroontje ↑ op van Domenico en Stefano, maar ze was bepaald niet de enige socialite uit haar scene die in Milaan rondzwikte. 

Prinses Maria-Olympia 

Prinses Maria-Olympia van Griekenland heeft al samengewerkt met Michael Kors en Ralph Lauren. Ze beschikt over traditionele modellenmaten én de wezenloze blik (inclusief openhangende mond) die elk zichzelf respecterend model momenteel kan bieden. Deze D&G outfit lijkt ons best frisjes, voor het winterseizoen… 

Lady Amelia

Voor lady Amelia Windsor was de Dolce & Gabbana show haar eerste echt grote catwalkmoment en ze was er dan ook stuk van dat ze maar één foto mocht posten. Amelia is aan de kleine kant voor een model, maar heeft wel een prachtig koppie – het gerucht gaat dat een Londens juwelenhuis haar graag als gezicht zou willen hebben. Een runway moment in Milaan is daar een leuk opstapje voor. 

Lees ook:

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook