Pisteprinsessen: Oranjes genieten van Lech

Donkere pakken en Máxima die erg gehecht was aan haar enorme spiegelende bril – in Lech maakten de Oranjes...

Lees ook

Donkere pakken en Máxima die erg gehecht was aan haar enorme spiegelende bril – in Lech maakten de Oranjes het de fotografen niet makkelijk.

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander zijn alleen met hun dochters prinsessen Ariane, Alexia en Amalia op wintersport. Prinses Beatrix is anders ook van de partij, maar die was al eerder in Lech met prinses Mabel en haar dochters, en is inmiddels alweer thuis. Ook prins Constantijn en zijn gezin waren afwezig. Binnen Team A3 zijn de skipakken pragmatisch doorgeschoven: Ariane droeg de blauwe jas die oudste zus Amalia vorig jaar aanhad en Arian de rode jas die van Alexia is geweest. 

De ontmoeting met de media was een half uur vervroegd om de familie meer eigen skitijd te geven en te voorkomen dat er al veel andere skiërs aanwezig waren. Op de vraag of het skiën op zijn leeftijd nog wel ging antwoordde de koning: “Het leven begint pas bij vijftig. Vijftig is het nieuwe dertig.” Koning Willem-Alexander wordt over precies twee maanden vijftig jaar oud. Hieronder een impressie van het fotomoment in de sneeuw (de koning en koningin skieden weg zonder helm, yikes…). 

© Koen van Weel / ANP

 

© Koen van Weel / ANP

 

© Robin van Lonkhuijsen / ANP

 

© Koen van Weel / ANP

 

© Koen van Weel / ANP

 

© Robin van Lonkhuijsen / ANP

 

Lees ook: 

Openingsbeeld © PPE Agency / Nieboer  

Laatste nieuws

Zie ook