Dit gaf Yolanthe aan Xess Xava voor zijn eerste verjaardag

Met steenrijke ouders als Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zou je denken dat Xess Xava enkel dure cadeaus krijgt, maar...

Lees ook

Met steenrijke ouders als Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zou je denken dat Xess Xava enkel dure cadeaus krijgt, maar niets lijkt minder waar. Toen de peuter zijn eerste verjaardag vierde kreeg hij namelijk een heel normaal cadeau!

De oogappel van Yolanthe loopt dan misschien in Burberry pakjes en andere designer items, dat betekent niet dat hij voortdurend in de watten wordt gelegd. Zelfs niet op zijn eigen verjaardag. In gesprek met Vriendin vertelt mama Yo namelijk dat ze de kleine man voor zijn verjaardag een gewoon cadeau gaf: twee spaarpotten.

Het geld in de voetbalspaarpot mag Xess later zelf houden, alles wat in de eend gaat die Yolanthe uit Thailand meenam is voor een goed doel. En dan, als hij een jaar of 14 is, gaan ze er wat mee doen. “Dan mag hij zelf een goed doel uitkiezen waaraan hij dat geld wil schenken en dan ga ik een reis met hem maken zodat hij het zelf kan overhandigen.” Zo lijkt Xess gewoon met beide benen op de grond te staan als hij straks een puber is.

Lees ook:

Beeld: Feriet Tunc

Laatste nieuws

Zie ook