Kate’s beautygeheim zal je verbazen

Of een witte boterham met Nutella in het strenge dieet van Kate Middleton past betwijfelen we, maar in haar beautyroutin...

Lees ook

Of een witte boterham met Nutella in het strenge dieet van Kate Middleton past betwijfelen we, maar in haar beautyroutine past het wel. De chocoladepasta blijkt namelijk hét geheime wapen voor haar stralende huid.

Kate eet de pasta niet voor een fijne huid, ze maakt er een gezichtsmasker van. Haar schoonheidsspecialiste Deborah Mitchell onthult dat ze een lepel Nutella mengt met wat suiker en zo op het gezicht aanbrengt. Even later afspoelen en je huid is als herboren.

Klinkt een beetje vreemd, en dat vinden dermatologen ook. Er zou niets mis zijn met een zelfgemaakte scrub met suiker, en ook de hazelnoten in Nutella zouden best goed kunnen zijn (deze zitten namelijk vol antioxidanten en vitamine E). Maar de andere ingrediënten van Nutella kunnen verstoppend werken voor je poriën. En dat wil je natuurlijk niet. Misschien die pot Nutella toch maar gebruiken waarvoor hij bedoeld is? Het is bijna niet voor te stellen dat Kate dit op haar huid smeert!

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Marie Claire

Laatste nieuws

Zie ook