Deze belangrijke les geeft Hertogin Kate aan George en Charlotte

Tijdens haar speech bij haar gezondheidscampagne Heads Together was hertogin Kate erg openhartig over haar manier van op...

Lees ook

Tijdens haar speech bij haar gezondheidscampagne Heads Together was hertogin Kate erg openhartig over haar manier van opvoeden. Daarbij vertelde ze dat aardig zijn voor anderen één van de belangrijkste levenslessen is die ze meegeeft aan haar kinderen. Bijgestaan door haar man Prins William vertelde ze er meer over. 

“Mijn ouders leerden me hoe belangrijk het is om aardig te zijn, respect te hebben en eerlijk te zijn tegen anderen. Ik realiseerde me hoe belangrijk deze eigenschappen zijn gedurende mijn leven. Dat is waarom William en ik zo graag aan onze kinderen willen leren hoe belangrijk dit is in het leven. Naar mijn mening is het net zo belangrijk om te leren als wiskunde en sporten”, aldus Kate. 

Ze verklaart zich nader: “Als je iemand ziet die misschien hulp nodig heeft, probeer dan te helpen en wees aardig. Let op anderen als ze alleen of verdrietig zijn of als ze zich zorgen maken. Misschien heeft diegene gewoon een knuffel of een luisterend oor nodig. Ik weet dat het lastig is als je zelf ook niet lekker in je vel zit, maar door een ander te helpen voel je jezelf zoveel beter.” Wat een wijze woorden van Kate. Schoonheid zit van binnen en van buiten! 

Lees ook: 

Bron: Hello Magazine, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook