Zo ziet de dochter van Catherine Deneuve (44) er nu uit

Haar moeder was de koningin van de Franse film, haar vader de grootste filmster van Italië. Het kon niet ander...

Lees ook

Haar moeder was de koningin van de Franse film, haar vader de grootste filmster van Italië. Het kon niet anders dan dat Chiara Mastroianni ook in de spotlights belandde. 

Glamour-icoon Catherine Deneuve werd op 28 mei 1972 voor de tweede keer moeder, een meisje dit keer. Catherine verbrak de relatie met de vader, Marcello Mastroianni, toen Chiara twee jaar oud was. Chiara heeft haar ouders nooit samen gezien, enkel op het witte doek. Toch heeft ze altijd een goede band met haar ouders gehad, ook al moest ze hen vaak missen tijdens acteerklussen. 

Chiara is inmiddels 44 jaar oud en werkt als actrice. Een beroep dat haar met de paplepel is ingegoten. Toch was haar wereldberoemde moeder niet blij met haar acteerambitie. “Toen ik mijn moeder vertelde dat ik actrice wilde worden, was ze teleurgesteld. Ze was van slag. Ze wilde dat ik iets ‘serieus’ ging doen, zoals studeren aan de universiteit,” vertelt Chiara tegen The Guardian. “Ze is jong van school gegaan, ze wilde mij beschermen. Zij is een succesvolle actrice geworden, maar ze beseft dat ze geluk heeft gehad en dat veel actrices niet zo lang kunnen werken.” 

Het is gelukkig goed gekomen met de carrière van Chiara. Ze is een succesvolle Franse actrice sinds 1993. De brunette is moeder van twee kinderen, Milo en Anna, beide van andere vaders. Met de vaders is ze niet meer samen, net als haar moeder. Hiermee lijkt het leven van Chiara gek genoeg veel op dat van Catherine.

Lees ook:

Beeld: Getty Images & ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook