Dit is je kans: jij kan dineren met Willem-Alexander en Máxima

Willem-Alexander wordt 50 jaar en dat wil hij graag met jou vieren. Althans, als je ook een feestje te vieren hebt op 27...

Lees ook

Willem-Alexander wordt 50 jaar en dat wil hij graag met jou vieren. Althans, als je ook een feestje te vieren hebt op 27 april. 

Altijd al willen weten hoe Willem-Alexander en Máxima hun biefstuk snijden? Je kunt het binnenkort wellicht van dichtbij bewonderen. De koning nodigt 150 Nederlanders uit om te komen eten in het Paleis op de Dam. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden, maar er is een voorwaarde. Je moet, net als de koning zelf, een kroonjaar te vieren hebben op 27 april.

Uit alle aanmeldingen worden 150 gasten uitgenodigd om op 28 april te dineren met de koning en koningin. Na het etentje wordt het Paleis opengesteld. Je krijgt een rondleiding met een bijzondere programmering. “Mijn vrouw en ik verheugen ons erop,” laat Willem-Alexander weten via een video waarin hij alle jarigen uitnodigt. 

Lijkt koninklijk dineren jou wel wat én heb je op 27 april een kroonjaar te vieren? Je kunt je aanmelden via wa50.nl. De aanmeldtermijn sluit op 3 maart. 

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook