Familie: ‘Melania Trump is diep ongelukkig’

Donald Trump heeft zijn droombaan weten te bemachtigen, maar dat gaat ten koste van het geluk van zijn vrouw Melania. Fa...

Donald Trump heeft zijn droombaan weten te bemachtigen, maar dat gaat ten koste van het geluk van zijn vrouw Melania. Familiebronnen bevestigen dat de First Lady diep ongelukkig is in haar nieuwe rol. 

Al wekenlang worden er foto’s en video’s van Melania en haar ongelukkige blik gedeeld. Maar nu bevestigen ook insiders aan het Amerikaanse blad US Weekly dat de presidentsvrouw zich ellendig voelt. Haar leven ligt onder een vergrootglas en daar zit de First Lady niet op te wachten. Bovendien is ze vaak het slachtoffer van grappen en wordt ze flink bekritiseerd. 

Melania voelt zich zo onprettig in haar nieuwe rol, dat ze zo min mogelijk naar buiten gaat. Volgens de familiebronnen is het zo erg dat ze zelfs haar zoontje Barron niet meer naar school brengt. Die wordt nu naar school gebracht naar de Secret Service. Niet omdat de First Lady er niet wil zijn voor haar zoontje, maar omdat ze simpelweg niet meer naar buiten durft.  

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws