Eva Duijvestein vertelt openhartig over haar grote liefde Jan Jaap

Ten tijde van het Beau Monde interview in 2016 was Eva Duijvestein open. Open over haar kinderwens, toch niet adopteren...

Lees ook

Ten tijde van het Beau Monde interview in 2016 was Eva Duijvestein open. Open over haar kinderwens, toch niet adopteren en haar grote liefde Jaap. Want ja, hij is haar hoogtepunt van het afgelopen decennium

Er werd toen al veel gezegd over hun kinderwens, maar het is hen gelukt. Eva Duijvestein is na een proces van 8 jaar inmiddels 31 weken in verwachting. Wat zullen de twee blij zijn, en Nederland met hen.

Tijd om terug te blikken op het interview.

Wat is privé het hoogtepunt van het afgelopen decennium?
“Dat ik Jan Jaap heb leren kennen. We zijn nu 10 jaar samen. Ik zag hem op televisie en wist direct dat hij mijn man was. Toch duurde het nog een paar jaar voordat ik hem tegenkwam. Het was iets magisch. Zo bizar. Jan Jaap zag mij op de cover van een blad staan en zei: ‘Dit is de vrouw die ik wil’. Maar hij dacht direct dat het nooit zou gebeuren. En toen kwamen we elkaar opeens tegen.”

Wat vind je zo leuk aan hem?
“Jan Jaap is heel sexy. Dat was hij vroeger al, op een jongensachtige manier. Maar hij is inmiddels een man. Een mannelijke man. En nog steeds ontzettend sexy. Zijn hele zijn, zijn energie en zijn uitstraling. Hij heeft ook een enorm vermogen om zichzelf te ontwikkelen. Blijft groeien, zowel in zijn werk als thuis. Zo was Jan Jaap geen prater toen we elkaar net leerden kennen. Hij sprak niet echt over zijn gevoelens. Dat is nu wel anders, gelukkig.”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook