Dit is Yolanthe’s favoriete restaurant en het is hartstikke betaalbaar

Sinds 2006 verschijnt de knappe Yolanthe ieder jaar weleens met een shoot en interview in Beau Monde. In 2017 is dat nie...

Sinds 2006 verschijnt de knappe Yolanthe ieder jaar weleens met een shoot en interview in Beau Monde. In 2017 is dat niet anders. Deze keer leren we nog meer over de mooie verschijning, waaronder wat haar favoriete restaurant in Amsterdam is. En guess what? Het is nog hartstikke betaalbaar ook!

Met het vermogen en de levensstijl van Wes en Yo zou je misschien denken dat je ze vindt bij een sterrenrestaurant, maar niets is minder waar. Eerder biechtte Jennifer Cooke, de BFF van Yolanthe, op dat ze graag samen een ‘wokkie’ eten en Yolanthe bevestigt dat nu. 

Sterrenrestaurant of wokkie halen?
“Met stip op 1: een wokkie. Ik ben helemaal niet zo van de sterrenrestaurants. Maar Wesley vindt dat juist geweldig, dus eens in de zoveel tijd doen we dat. Laatst nam hij me in Florence mee naar een restaurant met drie Michelin-sterren. Dan gaan ze naast je staan en uitgebreid vertellen wat die kleine porties op je bord allemaal zijn. Ze gooien er allemaal culinaire termen in, maar aan het eind van het verhaal heb ik nog steeds geen idee wat ik eigenlijk ga eten. Nee hoor, als ik mag kiezen gaan we naar restaurant Bangkok in de Reguliersdwarsstraat, met houten tafels en stoeltjes… Een bord vol lekkers en daarna naar de film of een drankje doen. Dat is voor mij een ideaal avondje uit.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Feriet Tunc

Laatste nieuws