Roxeanne Hazes weet het zeker: soulmate Erik wordt de vader van haar kind

Ondanks enkele tegenslagen moet 2016 wel een prachtig jaar zijn geweest voor Roxeanne Hazes. Afgelopen jaar kreeg ze nam...

Lees ook

Ondanks enkele tegenslagen moet 2016 wel een prachtig jaar zijn geweest voor Roxeanne Hazes. Afgelopen jaar kreeg ze namelijk een relatie met haar Top Notch-collega Erik Zwennes en het is overduidelijk: Rox is over the moon met deze nieuwe liefde aan haar zijde. Sterker nog, ze is zo gelukkig dat ze dolgraag kinderen met hem wil.

De jonge glamourpoes is misschien ‘nog maar’ 24 jaar, ze zou graag een gezin willen met haar nieuwe vlam. Voor de camera’s kan ze niets anders dan lieve dingen zeggen over haar vriend. En ze weet het zeker: hij wordt de vader van haar kind, en het liefst zo snel mogelijk als het hen gegeven is.

Maar eerst wordt haar nieuwe album uitgebracht, waar ze samen met Erik aan werkt. Over dat album zegt ze: “Heel veel verdriet, heel veel pijn en mooie liedjes… Het is een heel persoonlijk album.” Het plan is om eerst van het album te gaan genieten, maar volgend jaar wil ze wel graag zwanger worden. Het is duidelijk waarom ze dat wil! Het feit dat Erik heel gepassioneerd en romantisch is vindt Rox zo ontzettend leuk aan haar vriend, omdat ze zelf ook zo is. “Ik heb mijn soulmate gevonden”, vertelt ze over hem.

Mocht ze zwanger zijn, dan heeft Roxeanne een goed voornemen: ze wil het haar broertje André zelf vertellen, ongeacht of ze ruzie hebben of niet. “Ik vind dat niet meer dan normaal”, sluit Rox af.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook