Dit is dé (ongezonde) Fashion Week traditie van Fred van Leer

Met de Fashion Week-maand in full swing kon Fred van Leer als Beau Monde columnist niet anders dan dit onderwerp besprek...

Lees ook

Met de Fashion Week-maand in full swing kon Fred van Leer als Beau Monde columnist niet anders dan dit onderwerp bespreken. Vooral zijn traditie is opmerkelijk en stiekem ook typisch Fred.

Met Amsterdam Fashion Week voor de deur zorgt Fred er namelijk altijd voor dat hij een kamer in het Albus Hotel heeft in de Vijzelstraat. Zo ook afgelopen Fashion Week. Waarom? “Een heerlijk hotel op een perfecte locatie, want het ligt om de hoek van de Reguliersdwarsstraat. Wat er ook gebeurt, we eindigen de avond altijd aan de zwier in de Regulier.” De avond wordt standaard afgesloten bij McDonald’s, want ja: Fred cheat heus weleens als het om eten gaat.

Hij vervolgt: “En na zo’n dolle avond kan het gebeuren dat ik wakker wordt met op mijn wang nog een hap McKroket geplakt. Souvenir van dat laatste moment van de nacht ervoor. Allesbehalve fashionable, maar ik hou er zo van!” Goed om te horen dat de stylist niet enkel op slabaadjes en chiazaad leeft, zelfs niet tijdens Fashion Week.

Lees Freds column in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook