Vacature: werken voor de Queen

Alle social media savvy's kunnen hun hart ophalen, want Queen Elizabeth wil haar social team uitbreiden. Maar waar we vo...

Lees ook

Alle social media savvy’s kunnen hun hart ophalen, want Queen Elizabeth wil haar social team uitbreiden. Maar waar we vooral benieuwd naar zijn: hoeveel schuift het om op Buckingham Palace te mogen werken?

De Queen is op zoek naar iemand die haar persoonlijke Twitter account wil bijhouden – want ja, dat is natuurlijk erg eh… persoonlijk op deze manier. Voor iemand die inmiddels 90 jaar oud is gaat ze in ieder geval wel met haar tijd mee en daarom is ze op zoek naar een digital communications officer om haar ‘fast-paced team’ mee uit te breiden. 

Voor £30,000 per jaar – omgerekend €35.000 – mag diegene tweets versturen vanaf haar account en op die manier de wereld op de hoogte houden van het werk en nieuws rondom de belangrijke royal. Daarnaast zoekt de Queen ook iemand die handig is met Facebook, Instagram en YouTube, want met alleen tweeten zou je de fulltime functie niet kunnen vullen. 

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Metro

Laatste nieuws

Zie ook