Dit eet topmodel Christie Brinkley (63) om in shape te blijven

Topmodel Christie Brinkley is de zestig gepasseerd, maar ze ziet er nog altijd fan-tas-tisch uit. Het Amerikaanse model...

Lees ook

Topmodel Christie Brinkley is de zestig gepasseerd, maar ze ziet er nog altijd fan-tas-tisch uit. Het Amerikaanse model prijkte onlangs nog op de cover van Sports Illustrated – in badpak. En daarin lijkt ze allerminst zestig. Dit eet het topmodel om in vorm te blijven.

’s Ochtends koffie
Christie maakt elke ochtend een cappuccino voor zichzelf, vertelt ze tegen Harper’s Bazaar. Ook eet ze yoghurt met onder andere bramen, blauwe bessen, frambozen en havermout. Als ze extra eiwitten nodig heeft, eet ze graag een omelet met spinazie en champignons.

Lunch
Het topmodel probeert zo veel mogelijk gekleurd voedsel te eten op één dag. Tijdens de lunch nuttigt ze dan ook het liefst een kleurrijke salade, met bijvoorbeeld tomaten en avocado. Dat vertelt ze tegen Shape.com.

Vegetarisch diner
Het topmodel is strikt vegetarisch – al sinds haar twaalfde. Daarom bevat een typisch avondmaal van Christie vooral veel groenten en bijvoorbeeld bruine rijst of zoete aardappel. Daarnaast drinkt ze graag een glas rode wijn.

Haar gezonde voedingspatroon werpt zijn vruchten af. Zo straalde Christie op de cover van Sports Illustrated:


Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook