Zo zag Meghan Markle er op 17-jarige leeftijd uit

Meghan Markle mag dan (nog) niet bij de Britse koninklijke familie horen, maar foto's uit haar jeugd bewijzen dat ze alt...

Lees ook

Meghan Markle mag dan (nog) niet bij de Britse koninklijke familie horen, maar foto’s uit haar jeugd bewijzen dat ze altijd al iets met tiara’s heeft gehad. De actrice werd als tiener gekroond tot ‘homecoming queen’. 

De kersverse vriendin van prins Harry ging als tiener door het leven als Rachel Markle. Op 17-jarige leeftijd zat ze op een privéschool voor meisjes en was ze razendpopulair. Zo populair, dat ze werd gekozen tot ‘homecoming queen’. Een oud-klasgenoot van Meghan deelt foto’s uit haar jeugd. We zien meteen hoe een tiara haar staat! 

Harry en Meghan hebben naar verluidt de volgende stap in hun relatie gezet. “Ze wonen praktisch samen,” zeiden vrienden van het koppel vorige maand tegen Daily Mail. Als Meghan niet voor de camera hoeft te staan, spendeert ze elke vrije minuut met haar vriend. De jonge Meghan had vast niet verwacht dat haar leven er jaren later zo uit zou zien! 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook