Wesley en Yolanthe gaan adopteren

Wesley en Yolanthe hebben een sterke adoptiewens. "Ons gezin zal zich sowieso uitbreiden omdat we willen adopteren," zeg...

Wesley en Yolanthe hebben een sterke adoptiewens. “Ons gezin zal zich sowieso uitbreiden omdat we willen adopteren,” zegt Yolanthe in de nieuwe Beau Monde. 

Xess Xava is de kers op de taart van Wesley en Yolanthe’s liefdesgeluk, maar het koppel wil het liefst nog meer kinderen. In de nieuwe Beau Monde praat de presentatrice openhartig over hun kinderwens. “Een Spaanse keuken vol met vier of vijf kinderen lijkt me geweldig,” vertelt ze. De glamourkoningin gaf al eerder aan dat ze het met Wesley over adopteren had.

Mocht hun adoptiewens niet uitkomen, zal de brunette niet bij de pakken neer zitten. “Wat Xess mij iedere dag geeft, is onbeschrijfelijk. Mochten er geen kinderen meer bij komen dan ben ik heel erg blij en erg dankbaar met wat ik heb; een gezin. Dat is altijd al mijn grootste wens geweest, mijn leven lang. Dat die is uitgekomen, motiveert me alleen maar meer om het leven van anderen ook iets mooier te maken.” 

De rest van het interview lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels! Bestel de editie hier.

Lees ook: 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws