William en Kate gaan op werkbezoek naar Parijs – bijna 20 jaar na Diana’s dood

Prins William en hertogin Kate gaan volgende maand twee dagen naar Parijs. Een bijzonder werkbezoek voor het koninklijk...

Lees ook

Prins William en hertogin Kate gaan volgende maand twee dagen naar Parijs. Een bijzonder werkbezoek voor het koninklijk paar, het is bijna twintig jaar geleden dat prinses Diana tragisch om het leven kwam in Parijs. 

In augustus is het twintig jaar geleden dat Williams moeder omkwam bij een auto-ongeluk in Parijs. Daarom zal Williams volgende werkbezoek extra emotioneel zijn. Het echtpaar is gevraagd door het Britse parlement om de Franse wereldstad op 17 en 18 maart te bezoeken. Dat heeft Kensington Palace gisteren bekend gemaakt. 

Het programma staat nog niet helemaal vast, maar er zijn wel een aantal details bekend gemaakt. Het koninklijke koppel zal een rugbywedstrijd tussen Frankrijk en Wales bijwonen, waarna een receptie volgt. Ook zullen William en Kate dineren met de Britse ambassadeur. Of het echtpaar nog stil zal staan bij de dood van Diana is nog niet duidelijk. 

 

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook