Eva Duijvestein is na een proces van 8 jaar eindelijk zwanger!

Het proces duurde acht jaar, maar het is eindelijk gelukt. Eva Duijvestein en Jan-Jaap van de Wal verwachten hun eerste...

Lees ook

Het proces duurde acht jaar, maar het is eindelijk gelukt. Eva Duijvestein en Jan-Jaap van de Wal verwachten hun eerste kindje. 

Medisch traject

De actrice heeft het blijde nieuws wereldkundig gemaakt met een prachtige fotoshoot in LINDA. Eva en haar man zijn jaren bezig geweest om een kindje te krijgen, waar ze beide openhartig over zijn geweest. “Ik ben open geweest over onze problemen, en met dit stuk wil ik het afsluiten”, zegt Eva. Na een lang medisch traject is het eindelijk raak. De blondine is inmiddels 31 weken in verwachting!

Miskraam

Het ging echter niet meteen goed. Eva heeft een miskraam gehad. “Nadat we waren begonnen met de behandelingen, kreeg ik een miskraam. Dat schijnt vaak te gebeuren, al praten vrouwen er niet graag over. Het gaf mij ergens ook hoop, het kán dus,” vertelt ze tegen het tijdschrift. Uiteindelijk is de BN’er zwanger geraakt door intra-uteriene inseminatie.

Ongewenste kinderloosheid

Eva sprak al eerder openhartig over ongewenste kinderloosheid. “Ik weet dat het mensen steun geeft om ongewenste kinderloosheid bespreekbaar te maken. We hebben zoveel lieve reacties van mensen ontvangen,” vertelde de actrice destijds aan Beau Monde. Eva en Jan-Jaap zijn jaren bezig geweest met adoptie, maar uiteindelijk hebben ze dat hoofdstuk afgesloten. Het hoofdstuk kinderen niet. En nu, een aantal maanden later na het openhartige interview met Beau Monde, is het gelukt! 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook