Moeder George Clooney verklapt geslacht van tweeling

Een tweeling is het nieuwe zwart. Beyoncé kondigde groots aan zwanger te zijn van een tweeling, kort daarna volgd...

Lees ook

Een tweeling is het nieuwe zwart. Beyoncé kondigde groots aan zwanger te zijn van een tweeling, kort daarna volgde Amal Clooney met hetzelfde nieuws. Nina Clooney, moeder van George, kon haar blijdschap niet beheersen en verklapte per ongeluk groot nieuws. 

George en Amal zijn niet de types om de roddelbladen te bellen voor publiciteit, ze houden hun privéleven juist zoveel mogelijk uit de bladen. Het echtpaar houdt de lippen stijf op elkaar over Amals zwangerschap. Aanstaande oma Nina neemt het echter minder nauw met hun privacyvoorkeuren en praatte per ongeluk haar mond voorbij over het geslacht van de tweeling.

“Een jongen en een meisje heb ik begrepen,” zegt de 77-jarige moeder van George tegen RadarOnline. “Hoe geweldig! Mijn man en ik kijken ernaar uit.” Nina Clooney weet echter nog niks over de namen. “Dat is George en Amals zaak,” aldus de moeder van de acteur. Eerder verklapte Nina ook al hoe haar zoon en schoondochter het blijde nieuws tegen de familie hebben verteld. “Ze vertelden het toen we allemaal bij elkaar waren. Het was een zeer intiem moment.” 

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron

Laatste nieuws

Zie ook