Gek of geweldig? Hertogin Kate nu ook als kleurboek

Het is mateloos populair als digitale detox en manier om te ontspannen. Kleuren voor iets grotere kinderen en volwassene...

Lees ook

Het is mateloos populair als digitale detox en manier om te ontspannen. Kleuren voor iets grotere kinderen en volwassenen die niet zo van een uitdaging houden kan nu ook met een koninklijk tintje, dankzij een kleurboek met outfits van Kate.

Het ‘Colour In Kate’ boek, een bestseller in de souvenirwinkel van Kensington Palace dus ongetwijfeld met toestemming gedrukt, telt 31 afbeeldingen van Kate in bekende outfits. Niet bekend is of het kekke mutsje waar ze vorig jaar in Nederland mee experimenteerde er ook in staat. De opbrengst van het boek komt ten goede voor het in stand houden van Historic Royal Palaces, een stichting die koninklijke gebouwen – waaronder Kensington Palace – onderhoudt. Hier zie je een impressie van het kleurwerk.

© Getty Images / Colour In Kate

 

© PA Images / Colour in Kate

Kate kleurt ook!

© Chris Jackson / Getty Images

Kate is trouwens zelf ook een fan van kleurboeken voor volwassenen. Prins William liet zich ontvallen dat zijn vrouw zich graag ontspant met ‘Secret Garden: An Inky Treasure Hunt and Coloring Book’. Dat vraagt wel om een iets hoger niveau ↓ van inkleurtalent dan haar eigen kleurboek.

© The Secret Garden

En u bent?

© Paperdoll Review

Het is overigens niet het eerste kleurboek over Kate, In Amerika zijn meerdere boeken verkrijgbaar, maar daarin zijn de Cambridge’jes niet altijd even ↓ herkenbaar.

© Amazon.com

Lees ook: 

Openingsbeeld © Chris Jackson / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook