Lief! Lieke van Lexmond deelt kiekje uit de oude doos

Het is weer #flashbackfriday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer...

Lees ook

Het is weer #flashbackfriday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan Lieke van Lexmond.

Het was afgelopen maandag een bijzondere dag voor de Idols-presentatrice en haar familie, want de blondine mocht alweer 35 kaarsjes uitblazen. Lieke, die op dit moment zelf zwanger is van haar tweede spruit, deelde ter ere van haar verjaardag een foto op Instagram, waarop ze nog een klein meisje is. ‘Kleine meisjes worden groot’, schrijft ze bij de schattige foto.

Eind september maakte Lieke met een video op Instagram bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Ook maakte ze gelijk bekend dat haar firstborn Vik er een broertje bij krijgt. Het is nog even afwachten of de baby de looks van zijn mama krijgt. Lieke is namelijk over twee maanden uitgerekend en zal dus nog heel even moeten afwachten.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook