Fred van Leer kondigt groot nieuws aan: hij neemt afscheid van het volgende

Er breekt een nieuwe periode aan voor Fred van Leer. Via Instagram heeft hij vandaag bekend gemaakt dat hij afscheid nee...

Lees ook

Er breekt een nieuwe periode aan voor Fred van Leer. Via Instagram heeft hij vandaag bekend gemaakt dat hij afscheid neemt van het programma Holland’s Next Top Model. Na vijf seizoenen is het toch echt tijd voor iets nieuws.

Fred begon als stylist, maar inmiddels is hij véél meer dan dat. Zo mag hij op zijn cv zetten dat hij een een kledinglijn met Shoeby op de markt heeft gebracht, schrijft hij een column voor Beau Monde én mogen we zijn televisieklussen niet vergeten. Vijf seizoenen lang was hij de steun en toeverlaat voor de modellen van HNTM en nam hij plaats in de jury, maar nu lijkt Fred zijn pijlen toch op andere zaken te richten.

Zou het iets te maken hebben met zijn droom om in het theater te staan? Who knows, maar één ding is zeker: in het volgende seizoen van HNTM zien we de altijd gezellige Fred dus niet meer terug.

Bij deze foto schrijft hij:

“TBT… Mijn eerste seizoen HNTM in 2011… Wat heb ik de afgelopen 5 seizoenen plezier gehad met de opnames! Heel veel gelachen (extreem veel gelachen) gehuild, gefeest, mooie landen bezocht, op de mooiste locaties geweest en mooie vriendschappen aan overgehouden! Het programma gaat gewoon door. Dank voor de afgelopen jaren!!!! @endemolshinenederland @rtl5 @anoukmsmulders @daphne_deckers @annanooshin @basvanschaik @maybrittmobach @femkeochse @dave_debie @riena.collewijn en natuurlijk al die heerlijke camera en geluidsmannen! Maar nu gaan we een andere koers varen… #opnaarnieuweavonturen #hntm #hetwastop #endoor”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook