Dit zijn de guilty pleasures van Fajah Lourens

Fajah Lourens sprak afgelopen jaar met Beau Monde over haar gezonde way of life. "Sinds ik gezond leef, zit ik strakker...

Fajah Lourens sprak afgelopen jaar met Beau Monde over haar gezonde way of life. “Sinds ik gezond leef, zit ik strakker in mijn vel en heb geen last meer van een opgeblazen lijf.” Dat betekent echter niet dat ze enkel op broccoli en hüttenkäse leeft. Deze fitgirl heeft ook zo haar guilty pleasures. Thank God.

Aan Beau Monde vertelde Fajah: “Cheesecake en wodka zijn mijn guilty pleasures. En als mijn dochter spaghetti maakt, ga ik heus niet zeggen: ‘Dat eet ik niet’. Mijn zoon vraagt vaak of hij iets lekkers mag, dus neem ik soms chocola voor hem mee. Ik wil niet dat hij hetzelfde krijgt als ik vroeger, dat hij doorslaat zodra hij het huis uitgaat.”

Thuis at Fajah vegetarisch, biologisch, suiker- en zoutloos. Als tiener was dat iets wat ze enorm irritant vond en daarom gunde ze zichzelf alles toen ze uit huis ging. Na Expeditie Robinson propte Fajah zichzelf vol, kwam ze aan en kreeg ze cellulitis. Na een tijd gooide ze het roer om: nu staan sporten, groenten, fruit en weinig koolhydraten op het menu. En oké, wodka en cheesecake als ze zin heeft in iets ongezonds. 

Lees ook:

Beeld: Tunk Photography

Laatste nieuws