Hollywood erfenissen: wie kreeg wat?

Natuurlijk is het treurig als een celebrity overlijdt, maar een goede erfenis verzacht de pijn voor de naaste familie. H...

Lees ook

Natuurlijk is het treurig als een celebrity overlijdt, maar een goede erfenis verzacht de pijn voor de naaste familie. Hierbij een overzicht uit een eerdere editie van Beau Monde: wie kreeg wat?

Whitney Houston: 17 miljoen

De erfenis van Whitney Houston ging geheel naar haar enige kind: dochter Bobbi Kristina. Nadat ze in coma raakte probeerde haar vader Bobby Brown een volmacht te krijgen over haar bankrekening, maar dat is hem nooit gelukt. Nu Bobbi is overleden is Whitneys erfenis verdeeld onder moeder Cissy, schoonzus Pat en Houstons broers Gary en Michael.

Robin Williams: 39 miljoen

Robin Williams regelde de zaken goed. Zijn erfenis werd verdeeld over zijn kinderen Zac, Zelda en Cody middels een trustfonds. Zij zouden ook memorabilia, awards en persoonlijke spullen erven. Zijn derde vrouw Susan was het er echter niet mee eens, wat zure verhoudingen opleverde… 

Michael Jackson: 440 miljoen (schuld!)

De familie bekommerde zich direct om kinderen Paris, Prince en Blanket na het overlijden van Michael om zo een stukje van de erfenis te kunnen krijgen. De schuld van 440 miljoen viel waarschijnlijk rauw op hen dak. Conclusie: de kinderen mogen blij zijn als er geld overblijft om te studeren.

Aaron Spelling: 520 miljoen

Tori Spelling kreeg een schamele 700.000 euro uit de erfenis van haar steenrijke vader. De reden? Omdat dochterlief soms in één keer 50.000 euro kon uitgeven in één winkel. “Ik ben opgegroeid in rijkdom. De lat ligt bij mij belachelijk hoog. Ik kan me dat niet veroorloven, maar als je bent geboren met een gouden lepel in je mond, is het lastig om aan plastic te wennen.”

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook