Zien: de 17-jarige dochter van Reese Witherspoon lijkt als twee druppels water op haar

Het is inmiddels 17 jaar geleden dat actrice Reese Witherspoon beviel van haar dochter Ava en wauw: nu de tiener naast h...

Lees ook

Het is inmiddels 17 jaar geleden dat actrice Reese Witherspoon beviel van haar dochter Ava en wauw: nu de tiener naast haar moeder staat weet je precies van wie ze haar looks heeft. Moeder en dochter lijken als twee druppels water op elkaar!

Reese nam dochter Ava mee als +1 naar de première van HBO’s Big Little Lies waarin ze een rol speelt. De twee hebben overduidelijk afgestemd hoe ze op de loper zouden verschijnen, want ze zien er beiden uit om door een ringetje te halen. Maar niet alleen hun outfits zijn mooi op elkaar afgestemd, ook hun looks lijken identiek. Van de blauwe kijkers tot het opgestoken haar: Ava is overduidelijk de jongere versie van Reese. Knap stel!

Tijdens de première droeg Reese een prachtige robe van Elie Saab – met een paar torenhoge Louboutins aan haar voeten – en mocht Ava zich hullen in een ontwerp van het LA glamour label HANEY. Dat is ongetwijfeld één van de leuke dingen aan het hebben van een bekende moeder: je draagt prachtige kleding die voor de gemiddelde tiener buiten bereik zijn. Bovendien helpt het ook leuk mee aan haar social following, want met 239.000 Instagram volgers op de teller kan Ava zich een influencer noemen. Op social media houdt ze zich overigens (op het rode loper kiekje na) absoluut niet bezig met haar moeder. Da’s immers niet cool. Liever plaatst ze arty foto’s en kiekjes met vriendinnen zoals een echte tiener betaamt.

Hierbij twee (spaarzame) moeder-dochter momentjes op de rode loper:

Reese en Ava in 2015

Getty Images

Reese en Ava in 2017

Getty Images

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook