Dolverliefde Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar nieuwe relatie

De liefde spat ervan af! Roxeanne Hazes en haar nieuwe vriend Erik Zwennes zijn dolgelukkig met elkaar en dat is te zien...

Lees ook

De liefde spat ervan af! Roxeanne Hazes en haar nieuwe vriend Erik Zwennes zijn dolgelukkig met elkaar en dat is te zien. Zo nam ze hem gisteravond voor het eerst mee naar een rode loper event waar ze er werkelijk prachtig uitzag. De inner glamourpoes kwam duidelijk naar boven en dat ze verliefd is, is iets wat iedereen mag weten.

Na een verdrietige break-up (Rox was 5,5 jaar samen met Nick en de breuk werd in de media breed uitgemeten) vond ze troost bij Erik, haar collega van het label Top Notch. Maar wat blijkt? Roxeanne had haar knappe collega al langer op het oog! Voor de camera’s vertelt ze tijdens de première van Fifty Shades Darker voor het eerst uitgebreid over haar nieuwe vlam.

Op de vraag of Roxeanne heimelijke verlangens heeft, antwoordt ze: “Ik heb heel lang verlangens naar deze man (kijkt naar Erik) gehad en uiteindelijk is mijn doel bereikt om hem voor me te winnen.” Ah! En of Erik hiervan wist? “Wij zaten denk ik heel erg achter elkaar aan.” De liefde hangt dus écht in de lucht. Met lieve woorden sluiten ze het interview af:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook