Zie hier hoe Wesley iedereen laat weten hoe trots hij op Yolanthe is

Lief! Wesley Sneijder heeft via Instagram aan al zijn volgers laten weten hoe trots hij op zijn hardwerkende vrouw Yolan...

Lees ook

Lief! Wesley Sneijder heeft via Instagram aan al zijn volgers laten weten hoe trots hij op zijn hardwerkende vrouw Yolanthe is. Ze is moeder, werkt aan haar sieradenlijn én televisieprogramma’s en daarnaast zet ze zich ook in om van de wereld een betere plek te maken. Daarvoor werd ze deze week beloond bij het Goed Geld Gala: haar stichting kreeg een cheque van 1 miljoen. Wesley kan niet blijer zijn voor zijn vrouw.

Zoals altijd zag Yolanthe er tijdens de avond zelf uit om door een ringetje te halen. Sterker nog, haar look leek zó erg op de Onderweg naar Morgen-periode dat je bijna zou denken dat het een oudere foto was. De kleine krullen staan Yo nog steeds fantastisch! En Wesley is maar wat trots dat oud-president Bill Clinton niemand minder dan zijn vrouw feliciteert met de Free A Girl stichting.

Bij de volgende foto schrijft Wes:

“Trots op mijn vrouw omdat ze zoveel terugdoet voor de wereld. Ze werkt hard en geeft veel liefde en dat loont. Voormalig president Bill Clinton feliciteert haar met de Free A Girl stichting en haar harde werken.” Met de hashtags #somethingtobeproudof en #sweetestpersoniknow benadrukt de voetballer hoe gek hij is op zijn vrouw en wat ze bereikt.

Yolanthe plaatste ook een kiekje:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook