Dit was de eerste liefde van koningin Máxima

Willem-Alexander is Máxima's grote liefde, maar haar allereerste liefde was een heel ander type dan onze kon...

Willem-Alexander is Máxima’s grote liefde, maar haar allereerste liefde was een heel ander type dan onze koning. Waar Hare Majesteit nu gaat voor een nuchtere Hollander, viel Máxima vroeger op een temperamentvolle Argentijn. 

Tiziano Iachetti. Dat is de naam van de man die als eerste het hart van onze koningin heeft veroverd. Haar eerste serieuze relatie. Met hem ontdekte ze het nachtleven in Buenos Aires. Samen liepen ze veel feestjes af, beide waren dol op uitgaan. Maar ze kon ook serieuze gesprekken met hem voeren; Tiziano is zeven jaar ouder dan de Argentijnse schone. 

De Argentijn is een zoon van Italiaanse immigranten. Zijn vader had een bedrijf in espresso-apparaten voor de horeca. Tiziano ging later zijn eigen weg. Begin 2000 verkocht hij grond, bij voorkeur aan Italianen. De eerste serieuze relatie van Máxima liep tijdens haar eerste jaar aan de universiteit op de klippen. Daarna legde de Argentijn het aan met een model. Tiziano is inmiddels getrouwd en vader. 

Een paar van Máxima’s exen konden hun mond niet houden over de relatie. Tiziano wel. Het enige wat hij in de tientallen jaren over zijn ex heeft losgelaten is: “Het is een goeie meid. En heel intelligent.”

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron, bron, bron

Laatste nieuws