Net binnen: gezinsuitbreiding voor Madonna

Beschuit met roze muisjes voor Madonna! De popster heeft goed nieuws gekregen, ze mag twee meisjes uit Malawi adopt...

Lees ook

Beschuit met roze muisjes voor Madonna! De popster heeft goed nieuws gekregen, ze mag twee meisjes uit Malawi adopteren. 

Het gerucht over een nieuwe adoptie deed vorige week al de ronde toen ze aanvraagpapieren bij de rechter had ingediend, maar dat heeft de zangeres toen hardnekkig ontkend. Madonna verklaarde dat ze in Malawi was voor vrijwilligerswerk. Nu blijkt het gerucht dus toch waar te zijn. 

Een rechter van het Afrikaanse land heeft bepaald dat de 58-jarige ster twee kinderen mag adopteren. Volgens een woordvoerder was Madonna aanwezig bij de uitspraak. De blondine zou tweeling Esther en Stella Mwale willen adopteren. Madonna heeft een speciale band met Malawi, ze doet er veel vrijwilligerswerk en adopteerde al eerder kinderen David en Mercy. 

De adopties van David en Mercy kwamen ook negatief in het nieuws. Madonna zou, tegen de regels in, afspraken hebben gemaakt met de vader van David. De oom van Mercy heeft vorige week onthuld dat Madonna haar afspraken niet nakomt. Hij waarschuwt andere ouders voor de popster. “Je ziet je kinderen misschien nooit meer terug en hebt nooit contact met ze. Het is alsof je kinderen gestorven zijn. Die pijn voelen wij elke dag,” aldus de oom tegen Daily Mail.  

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron, bron

Laatste nieuws

Zie ook