Duurste villa aan het strand staat op Funda en je wil het zien

Laat mega villa's maar over aan Hollywoodsterren als Oprah Winfrey en Kim Kardashian, maar in Nederland hebben we ook ee...

Lees ook

Laat mega villa’s maar over aan Hollywoodsterren als Oprah Winfrey en Kim Kardashian, maar in Nederland hebben we ook een paar gigantische pareltjes. Eén pareltje is gevestigd in Noordwijk, aan het strand. En het staat te koop! Vraagprijs: 11 miljoen euro. 

Houd je van een bezoekje aan de bioscoop, baantjes trekken, uitwaaien op het strand en heb je nog een zakcentje over? Dan is de miljoenenvilla in Noordwijk misschien wel iets voor jou. Het enorme optrekje staat op Funda en wij kunnen binnen kijken. Het betreft een strandvilla met uitzicht op zee en een vloeroppervlak van 1.031 m². 

De prijs is aan de hoge kant, maar dan heb je ook wat. Een filmpje kijken doe je in jouw eigen thuisbioscoop met bar en gamegedeelte, ontspannen in jouw binnenzwembad, whirlpool óf sauna. Gasten zijn altijd welkom in het gastenverblijf met uitzicht op zee en lift. Wijntje erbij? De wijnflessen haal je op in de wijnkelder. Auto’s zijn ook geen probleem, in de parkeerkelder kun je acht auto’s kwijt. 

Bekijk hier meer beelden van de prachtige strandvilla. 

Lees ook: 

Beeld: Funda

Laatste nieuws

Zie ook