Heeft prins Harry zijn liefde voor Meghan Markle bezegeld met een ring?

Volgens royaltykenners is het slechts een kwestie van tijd wanneer prins Harry op zijn knieën gaat voor Meghan Mark...

Lees ook

Volgens royaltykenners is het slechts een kwestie van tijd wanneer prins Harry op zijn knieën gaat voor Meghan Markle. De Suits-actrice heeft in ieder geval niks te vrezen. Haar prins op het witte paard zou haar zelfs al een ring hebben gegeven! 

Meghan kan sinds haar relatie met prins Harry niet meer normaal over straat. Ze werd gespot bij een bloemenzaakje in de buurt van Kensington Palace, waar ze verbleef met haar vriend. De Hollywoodster wordt nauw in de gaten gehouden en het is dus ook niemand ontgaan dat ze een gouden ring draagt met de letter ‘H’. Een cadeautje van Harry wellicht? De media zagen het meteen als een subtiele manier van Meghan om haar liefde aan de prins te tonen. 

Helaas blijkt het minder spannend dan gedacht. Het gaat volgens een bron om een ring met twee pijlen van het merk Missoma. “Meghan draagt de ring al een lange tijd,” meldt de bron aan People. Volgens de Amerikaanse website gaat het dus niét om een ring die de prins aan zijn liefje heeft gegeven. Wij wachten eerlijk gezegd ook op een verlovingsring… 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook