Zien: prinses Amalia draagt kledingstuk van koningin Máxima

Prinses Amalia heeft als 13-jarig meisje ongetwijfeld genoeg om zich druk over te maken, maar kledingstress is daar niet...

Lees ook

Prinses Amalia heeft als 13-jarig meisje ongetwijfeld genoeg om zich druk over te maken, maar kledingstress is daar niet een van. Met een moeder die een heel paleis kan vullen met kleding, valt er genoeg te lenen. En daar maakt ze nu ook gretig gebruik van!

Koningin Máxima kan haar liefde voor mode doorgeven aan haar drie dochters. Amalia is nu oud genoeg om kleding te lenen uit haar moeders kledingkast (of paleiszaal, dat weten we niet). De oudste prinses is voor het eerst gespot in een kledingstuk van koningin Máxima.

Het is niet zomaar een kledingstuk. Het is de mantel die op de cover staat van het boek Het fenomeen Máxima. Prinses Amalia droeg de welbekende mantel afgelopen weekend tijdens een bruiloft van socialites Filippos Lemos en Marianna Goulandris. Wellicht dat we Amalia over een paar jaar in de roze Elie Saab jurk zien die Máxima droeg tijdens de bruiloft?

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook