5 beautytips van hertogin Kate

Als er iemand is met stijl en schoonheid, dan is het hertogin Kate wel. Ze verschijnt altijd stralend bij elke gelegenhe...

Lees ook

Als er iemand is met stijl en schoonheid, dan is het hertogin Kate wel. Ze verschijnt altijd stralend bij elke gelegenheid, maar wat is haar geheim? Eindelijk deelt ze haar 5 beste beauty-geheimen en we kunnen niet wachten om ze met jullie te delen! 

1. Nooit een slechte haardag

Kate staat bekend om haar prachtige, golvende, bruine lokken. Je zult haar zelden betrappen op een slechte haardag. Haar geheim? Naast een goede föhn, een getalenteerde kapper en hier en daar een hair-extension, zweert Kate bij een goede shampoo. Naar verluidt gebruikt ze de Kérastase Nutritive Bain Oléo-Relax Smoothing Shampoo voor een goede basis van een perfect kapsel. 

2. Zet het niet vast

Kate draagt haar haar altijd los. Je zult haar nooit met een staart of een knotje zien. Is het winderig? Dan zet ze haar bovenste lokken vast met een speldje, maar de onderkant blijft wel los hangen. 

3. Verdeel de aandacht 

Ga óf voor een aanwezige lip, óf voor een aanwezige ooglook. Doe het nooit samen, want dan wordt het te heftig. Hetzelfde geldt voor sieraden. Kies één aanwezig sieraad en houd de rest rustig. Het wordt anders al snel te veel. 

4. Zorg voor goede wenkbrauwen 

Wenkbrauwen zijn absoluut het investeren waard. Ze bepalen je gezichtsuitdrukking, dus ze moeten wel in de juiste verhouding en in de juiste kleur zijn. Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan advies bij een expert. 

5. Nagels blijven naturel 

Als je een gigantische eyecatcher als verlovingsring hebt, die ook nog eens een blauwe diamant bevat, is het niet erg aan te raden om ook nog een opvallende kleur nagellak te hebben. Kate kiest daarom altijd voor een stijlvol naturel kleurtje. 

Bron: Allure, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook