William en Harry gaan de strijd aan

Prins William en prins Harry gaan een uitdaging niet uit de weg, al helemaal niet als het voor het goede doel is. De bro...

Lees ook

Prins William en prins Harry gaan een uitdaging niet uit de weg, al helemaal niet als het voor het goede doel is. De broers trokken zondag, samen met hertogin Kate, een sprintje. Wie kwam er als winnaar uit de bus?

William, Kate en Harry zetten zich graag in voor het goede doel. Ze bezoeken regelmatig met z’n drieën evenementen, zo ook zondag. Het koninklijke echtpaar en de prins reisden af naar het Queen Elizabeth Olympic Park, waar ze een sprintje trokken samen met 150 andere sporters. Doel is om aandacht te vragen voor Heads Together, de organisatie waar William, Kate en Harry zich al langer voor inzetten. 

Het drietal trok hun beste renschoenen aan en gingen de strijd met elkaar aan op de atletiekbaan. Hertogin Kate raakte achter en de race ging al snel tussen prins William en prins Harry. Maar echt spannend was de wedstrijd niet, de jongste prins was veruit de snelste en kwam als winnaar uit de bus. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook