Verrassing: sneeuwpret voor Spaanse royals

Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje zijn er een winters weekendje op uit getrokken met hun dochters prinses Leo...

Lees ook

Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje zijn er een winters weekendje op uit getrokken met hun dochters prinses Leonor en prinses Sofia.

De Spaanse koninklijke familie heeft het hele weekend doorgebracht in de vallei van Aragon. Daar zoefden ze zondag de pistes van Candanchu-Astun af. Het sneeuwde de hele tijd (“Je hebt het niet voor het zeggen als het op het weer aankomt,” aldus de koning), maar tijdens het fotomomentje was het gelukkig net even droog. Letizia skiet nog niet zo lang, ze leerde het omdat Felipe het graag doet en kan inmiddels aardig uit de voeten op de lange latten. 

Verrassingsbezoek

© PPE Agency / Thorton

Zaterdag waren de royals in Jaca, waar ze door de historische wijk liepen, een museum bezochten en lunchten in restaurant Las 3 Ranas. Daar was vooraf op een andere naam een tafel gereserveerd, zodat het een hele verrassing was dat het Spaanse koninklijke gezin binnenkwam. “Ze hebben een Castiliaanse soep gegeten,” zegt eigenaar Javier Fernandez. “En gebakken eieren, gegrild vlees, water en Somotano wijn. Ze zeiden dat het heel lekker was en zijn ergens anders nog een kopje koffie gaan drinken en taartjes gaan eten.” Het gezin verbleef in  Real Villa Anayet Hotel in Canfranc, een goed bekend staand wintersporthotel. Van hun bezoek aan Jaca verscheen ook al een kiekje op sociale media, enjoy!

 Lees ook: 

Openingsbeeld © PPE Agency / Thorton

Laatste nieuws

Zie ook