De duurste aankoop van: Imanuelle Grives

Imanuelle Grives is een rasechte hoarden. Hoeden, riemen, tassen en vooral schoenen: eenmaal in huis, gaan ze nooit meer...

Imanuelle Grives is een rasechte hoarden. Hoeden, riemen, tassen en vooral schoenen: eenmaal in huis, gaan ze nooit meer weg. Samen met Beau Monde duikt de actrice en Wie is de mol?-deelnemer in haar walk-in-closet.

Duurste aankoop?
“Een paar sexy suède schoenen met zilveren punt van Barbara Bui. Zeshonderd euro bij de Bijenkorf, maar ik kocht ze in de sale, dus waren ze minder duur. Ik zag ze bij een fotoshoot en was sindsdien geobsedeerd: ik moest en zou ze hebben. Ik was al weken in gesprek met mezelf: “Het is te veel geld, Im! Maar ik mag mezelf toch wel verwennen? Ik werk zo hard, ik heb recht op die hakken.” En toen vond ik ze en zag ik dat ze waren afgeprijsd. This was meant to be! Bij het passen zaten ze niet lekker, maar ik maakte mezelf wijs dat ik ze moest uitlopen. Thuis heb ik ze bij mijn andere honderd paar schoenen gezet om ze vervolgens nooit te dragen. Na een jaar heb ik, met pijn in mijn hart, de heels aan mijn zus gegeven. Ze was er super blij mee – goed voor mijn karma, haha!”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP Interview: Sandra ten Brink

Laatste nieuws