Prinses Estelle en prins Oscar nemen studio over

Je zal toch maar een grote zus hebben. Die alles durft, ook met stiften tekenen op een hagelwitte rol studiopapier. Prin...

Lees ook

Je zal toch maar een grote zus hebben. Die alles durft, ook met stiften tekenen op een hagelwitte rol studiopapier. Prins Oscar van Zweden is duidelijk onder de indruk. En dat wil wat zeggen bij hem.  

Broer en zus gingen met hun ouders, kroonprinses Victoria en prins Daniel, op de foto voor hoffotograaf Anna-Lena Ahlström. Die fotografeert de kinderen al een hele tijd en ze voelen zich helemaal thuis bij haar. Victoria is een royal trendsetter in het vrijgeven van foto’s, zo worden haar kinderen minder aantrekkelijk voor paparazzi en houdt ze meer controle over de beeldvorming.

Veel koningshuizen hebben haar voorbeeld gevolgd, zo is Jeroen van der Meyde de vaste fotograaf van de Nederlandse prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Het kroonprinselijk gezin poseerde vermoedelijk in verband met Estelle’s aanstaande verjaardag, de 23ste wordt ze vijf. Oscar (bijna 11 maanden kijkt hier ademloos toe hoe ze al haar artistieke talenten botviert. Lief!

© Kungahuset.se

Lees ook:  

Openingsbeeld © Kungahuset.se

Laatste nieuws

Zie ook