Vriend Heleen van Royen over haar pikante selfies: ‘Moet dat nou?!’

Zowel de familie van Heleen van Royen als de familie van Bart Meeldijk had moeite met het koppel toen zij in 2013 aankon...

Lees ook

Zowel de familie van Heleen van Royen als de familie van Bart Meeldijk had moeite met het koppel toen zij in 2013 aankondigden dat ze een relatie hadden. Een leeftijdsverschil van 21 jaar, dat kan toch niet? Inmiddels hebben ze bewezen dat het wél kan, ze zijn immers nog steeds bij elkaar. Maar wat vindt Bart eigenlijk van de pikante selfies die zijn vriendin heeft gedeeld? Daar vertelt hij nu voor het eerst over.

Want het feit dat Heleen die foto’s gebruikte voor een expositie in een museum is iets waar Bart helemaal niet op zat te wachten, vertelt hij aan Margriet. Het was 2014, een jaar nadat ze bekendmaakten een koppel te vormen en het moment waarop net hun problemen met de families achter hen lagen. Bart vertelt: ‘Vooral de timing was ongelukkig. We hadden net de strubbelingen achter de rug van zowel haar als mijn familie.” Ze zagen de relatie in eerste instantie niet zitten, maar uiteindelijk werd de situatie geaccepteerd. “Net op het moment dat iedereen als koppel had geaccepteerd, ging zij allerlei heftige foto’s van zichzelf tentoonstellen. Toen had ik echt iets van: moet dat nou?!” 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook